Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni

Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni

Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni

699 RSD

In stock

699 RSD

Razbijte žilava vlakna mesa za pečenje, zupci od nerđajućeg čelika razbijaju žilava vlakna mesa i pogodni su za probijanje mesa pre mariniranja. Poboljšajte ukus i mekoću  mesa. Bez šuma i bez prskanja kada oštri vrhovi prodru u meso bez promene oblika ili izgleda mesa. Neizostavan pribor u svakoj dobroj kuhinji.

Kategorija:

Možete naručiti i telefonom na brojeve:
(VIP) 061 644 08 08 (MTS) 064 94 14 007

CENA DOSTAVE IZNOSI SAMO 390 DIN.
Važno je da znate!

Za razliku od drugih koji vam iste ili slične proizvode nude preko raznih društvenih mreža i oglasa, u Bg Shop-u svaki kupljeni proizvod možete zameniti ili vratiti uz povraćaj novca u roku od 5 dana.

Kupujte sa poverenjem!

Opis

Opis Proizvoda: Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni

Kuhinjski Tučak Za Meso.

  • Tučak je od plastike i nerđajućeg čelika sa zupcima. Fleischzartmacher Kuhinjski alat za goveđi biftek, svinjetinu, jagnjetina bela.
  • Veličina proizvoda: 19,5 cm 24 Zupca od nerđajućeg čelika. Kuvanje 40%  brže. Zupci od nerđajućeg čelika razbijaju žilava vlakna mesa.
  • Takođe korisno za probijanje mesa pre mariniranja. Robusni mehanizam sa oprugom precizno kontroliše radnju.
  • Preporučuje se pranje ruku.
  • Razbijte žilava vlakna mesa za pečenje, zupci od nerđajućeg čelika razbijaju žilava vlakna mesa i pogodni su za probijanje mesa pre mariniranja.
  • Poboljšajte ukus i mekoću  mesa.
  • Vrhunski material, napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za hranu, savršeno polirane, olovke sa 21 iglom sa ABS plastičnom ručkom.
  • Lako za upotrebu.. Neka meso bude sveže, začini se mogu temeljno i brzo ugraditi u meso;
  • Uštedite vreme: Needle Igle za omekšavanje mesa efikasno skraćuju vreme mariniranja i kuvanja.
  • Kuhinjski Tučak Za Meso meso možete učiniti ukusnijim za samo nekoliko minuta.
  • Sigurno za upotrebu. Sigurnosna brava sprečava nesreće.
  • Uključena sigurnosna kapa za skladištenje.
  • Tako se možete mirno opustiti i postići profesionalne kuhinjske rezultate.

Karateristike:

  • Sa ergonomskom drškom, disk se podiže dok ulazi u meso, tako da šiljci potpuno ulaze. Oštri vrhovi zapravo probijaju meso lakše nego probijanje rupa viljuškom.
  • ČETKA ZA ČIŠĆENJE: Držite ručicu, snažno je zamahnite u sudoperu punoj vruće vode sa sapunom, a zatim četkajte igle.
  • Otresite višak vode i osušite na vazduhu.
  • Manje vremena kuvanja znači manji gubitak prirodnih aroma i sokova.
  • Sićušni kanali pružaju put marinadama duboko u meso i pomažu ravnomernije kuvanje smanjujući skupljanje, što ga čini mnogo sočnijim i ukusnijim mesom.
  • BRZO I POVOLJNO: Kuhinjski Tučak Za Meso se koristi za stvaranje malih prolaza i pomaganjem marinadi da dublje i brže prožme, skraćuje vreme kuvanja do 40% i pečenje za roštilj.
  • Bez šuma i bez prskanja kada oštri vrhovi prodru u meso bez promene oblika ili izgleda mesa, što omogućava bržim prodiranjem marinade u meso.
  • Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni  je primenljiv na više vrsta mesa: govedinu, pečenica, piletinu, ribu i tako dalje za kuhinju.
  • Neizostavan kuhinjski pribor.
  • Karakteristika omekšivača mesa.
  • Karakteristika: Dvostrana glava čekića, svestranost, ravna površina nokta uglavnom se koristi za proširenje bloka mesa dok se brine za rastresito tkivo mesa.
  • Duboka površina nokta koristi se za proširenje rebra mesa nakon komada mesa, a ukus je žvakač.

Ostalo:

  • Zašto izabrati IUIP tučak za omekšavanje mesa?
  • Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni  je alat koji vredi!
  1. Specijalni dizajn donosi vam zgodan i ugdan rukohvat, jednostavan i siguran za upotrebu.
  2. Visokokvalitetna i teška legura cinka i nerđajući čelik čine ga lako izdržljivim i nežnim za meso.
  3. Dvostrane stranice sa različitim konusnim tačkama čine omekšivač mesa efikasnijim i lakšim.
  4. Kuvati 40% brže.
  5. Praktična rupa za vešanje osigurava skladište koje štedi prostor.
  6. Pogodno za razne vrste mesa, uključujući piletinu, biftek, govedinu i druge tvrde komade mesa.

Pogledajte Video: